Granátové jablko

Tvarohový koláč s granátovým jablkem

Ingredience

Poleva


Postup

Všechny ingredience smíchejte a ušlehejte na hladkou hmotu. Vylejte na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Pečte pomalu v troubě přibližně na 160°C asi 1/2 hodiny.

Poleva

Nalejte džus do misky a přidejte vodu, posypejte želatynou a nechte odstát asi 1 minutu, až želatina změkne. Vyndejte zrníčka z granátového jablka.

Přendejte želatinovou směs do malého hrnce. Přidejte cukr a povařte na středně silném ohni za stálého míchání, dokud se cukr nerozpustí. Nalejte směs do menší mísy, kterou vložíte do větší mísy naplněné ledem a studenou vodou. Jemně michejte dokud nevystydne a trochu zhoustne, avšak nesmí úplně ztuhnout. Přimíchejte zrníčka z granátového jablka a poklaďte na vystydnutý koláč. Nechte vychladnout, dokud poleva neztuhne, přibližně 1 hodinu. Podávejte chlazené.

< zpět | vytisknout | nahoru ^
©2008 GranatoveJablko.cz
Vytvořilo: OLIVA Webdesign Studio