Granátové jablko

Sladko-pikantní poleva s červeným pepřem

Ingredience (3 šálky)


Postup

Opečte papriky a chilli papričky dokud neztmavnou. Povařte v páře v hrnci s pokličkou asi 10 minut. Oloupejte slupku, papriky rozřízněte a vyndejte vnitřky a semínka. Rozložte oloupané papriky na papírový tácek (ubrousek), aby se vysušila přebytečná vlhkost. Umelte (rozdrťte) ořechy, suchary a zbytek přísad, s výjimkou olivového oleje, do hladka. Přidejte papriky, nechte promixovat, dokud nevznikne jemný krém. Za stálého míchání přilévejte pomalu olivový olej. Dochuťte chilli papričkami podle chuti. Přidejte trošičku vody, pokud je pasta příliš hustá. Nechte v lednici přes noc.

< zpět | vytisknout | nahoru ^
©2008 GranatoveJablko.cz
Vytvořilo: OLIVA Webdesign Studio