Granátové jablko

Salát z granátových jablíček a papayi přelitý zázvorovým dresingem

Ingredience (6 porcí)


Postup

Vyloupejte zrníčka z granátového jablka, odstraňte slupku a bílou dužninu (asi 3/4 šálku zrniček), odložte stranou. K příprave dresingu smíchejte citrónovou šťávu s následujících 6 ingrediencí, vše smíchejte s olejem a odložte stranou.

Na velkou servírovací mísu poklaďte lístky čekanky, špičkami směrem ven. Nandejte 1 polévkovou lžíci dresingu do papayi a ponech stranou. Zbývající dressing dejte na lístky salátu a poklaď jimi čekanku. Nahoru dejte papayu, posypejte zrníčky z granátového jablka a potom zelenou cibulkou.

< zpět | vytisknout | nahoru ^
©2008 GranatoveJablko.cz
Vytvořilo: OLIVA Webdesign Studio