Granátové jablko

Platýzová rolka plněná nádivkou z granátového jablka

Ingredience (4 porce)


Postup

Opláchněte rybu ve studené vodě. Položte na papírový ubrousek a potřete obě strany solí (1 kávová lžička). Nechte rozehřát olej (1/4 šálku) na velké smažíci pánvi, posmažte cibuli a česnek do zlatova. Přidejte všechny ingredience s výjimkou šafránové vody a citrónové sťávy a povařte 3 minuty. Dobře vše míchejte a odstavte nádivku mimo plotnu.

Předehřejte troubu na 200°C a rozložte rybu na pečící misku. Dejte vrstvu nádivky na jeden konec ryby a opatrně zarolujte, připevněte párátkem, pokud je to nutné. Nalejte šafránovou vodu, zbytek oleje a citrónovou šťávu na rybu. Dejte do trouby a nechte péci 10 až 15 minut (dokud se ryba lehce neodděluje vidličkou), čas od času přelejte rybu šťávou v pečící nádobě.

Nandejte rybu na tác, přelejte ji šťávou z pečící nádoby a přizdobte oříšky a zrníčky z granátového jablka.

< zpět | vytisknout | nahoru ^
©2008 GranatoveJablko.cz
Vytvořilo: OLIVA Webdesign Studio