Granátové jablko

Krevetový salát s granátovým jablkem

Ingredience (4 porce)


Postup

Na střední pánvi smíchejte 1 polévkovou lžíci sezamových semínek s rostlinným olejem, semínka koriandru, kmín, pepř a hořčičná semínka. Nechte posmažit na středním plameni za častého míchání, asi 4 minuty.

Zvyšte teplotu a přidejte krevety, míchejte a obracej krevety tak, aby byly rovnoměrně uvařeny, přibližně 3 minuty, a6 krevety přestanou být průhledné.

Snižte teplotu, přidejte džus z granátových jablek, ocet a sůl. Povařte a míchejte, aby se směs nepřichytila na dno pánve. Přidejte zbývající sezamový olej.

Na každý talíř dej porci salátových listů, navrch dejte krevety, přelejte omáčkou po okraji talíře. Posypejte zrníčky z granátového jablka.

< zpět | vytisknout | nahoru ^
©2008 GranatoveJablko.cz
Vytvořilo: OLIVA Webdesign Studio