Granátové jablko

Jehněčí špízky na granátovém jablku

Ingredience (6 porcí)


Postup

Ve velké míse smíchejte sirup z granátového jablka, olej, citrónovou šávu, sůl, pepř a česnek. Přidejte jehněčí maso a dobře promíchejte. Přikrejte pokličkou a nechte v lednici nejméně 6 hodin.

Vyndejte maso z marinády, nechte okapat (marinádu uchovejte na později). Napíchejte maso rovnoměrně na 6 pevných špízovacích jehlic. Položte špízky na lehce vymazaný gril a nechte opékat za častého otáčení a mazání marinádou, dokud maso napovrchu nezhnědne a zrůžoví uvnitř (rozříznete pro kontrolu po 10-15 minutách).

< zpět | vytisknout | nahoru ^
Š2008 GranatoveJablko.cz
Vytvořilo: OLIVA Webdesign Studio