Granátové jablko

Červená kuřecí křidélka

Ingredience (2 porce)


Postup

Opláchněte křidélka, nechte okapat a rozkrojte v kloubech. Poklaďte jednou vrstvou do teflonového pekáče. Nechte péci dokud nejsou křidélka do zlatova s křupavou kůžičkou, přibližně 1 hodinu, za občasného otáčení.

Na středně velké teflonové pánvičce rozehřejte olej, smíchejte česnek a chilli papřičky, nechte posmažit 2-3 minuty. Přidejte džus z granátových jablek, cukr, brusinkový džus a ovocný ocet. Míchejte dokud se cukr nerozpustí, nechte vařit asi 15 minut.

Odceďte a vylejte tuk z kuřecích křidélek. Přidejte omáčku z granátových jablek. Nechte podusit, za častého obracení, dokud omáčka nezhoustne a začne se lepit na křídélka.

< zpět | vytisknout | nahoru ^
©2008 GranatoveJablko.cz
Vytvořilo: OLIVA Webdesign Studio